B & B

Geschakeld aan onze schuur hebben wij een luxe B&B voor maximaal 2 personen gebouwd die van alle gemakken is voorzien. U beschikt over een volledig ingericht keuken, een doucheruimte met regendouche en wastafel en een aparte toiletruimte. Boven op de vide, bereikbaar met een redelijk steile trap (ongeschikt voor minder validen), staan twee luxe boxspring één-persoonsbedden van hotelkwaliteit. Van hieruit heeft u een mooi doorkijkje over het weidse polderlandschap.

Vanaf een gezellig en comfortabel zitje, of de grote eettafel kunt u genieten van een grote smart TV met o.a. toegang tot Netflix (account niet inbegrepen) en een goede wifi verbindt u met de rest van de wereld.

U kunt gebruik maken van het terras onder de platanen of zelf een zitje in de schaduwrijke boomgaard creëren. Om lekker tot rust te komen en van de rondom gelegen veen-weidenatuur te genieten.

Een luxe ontbijt of lunchpakket kunt u bij reserveren maar u mag ook uw eigen etenswaren meenemen of bereiden. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen, overige consumpties als blikjes frisdrank en versnaperingen kunt u uit de minibar nuttigen en worden achteraf verrekend.

Hoewel wij veel van dieren houden, zijn huisdieren verboden. Net als roken in de binnenruimte.

U kunt op eigen terrein parkeren en uw fietsen droog en veilig stallen in de schuur.

Om onze buurt en de natuur te respecteren, verlangen wij na 22.00 uur stilte in de buitenruimte.

 

Vergaderlocatie

Zoekt u een plekje om een dag of dagdelen (ochtend, middag of avond) met elkaar te vergaderen?  Of wilt u een workshop of cursus geven of gewoon in alle rust alleen werken?

Voor een groep van maximaal 10 personen bent u hier aan het goede adres. In de  binnenruimte staat een grote vergadertafel met comfortabele stoelen, maar ook de buitenruimte met riante picknicktafel op het terras en de boomgaard zijn te gebruiken om bijvoorbeeld in groepjes uiteen te gaan.

U beschikt verder over goede wifi, een grote TV/monitor en op aanvraag zorgen wij kosteloos voor een whiteboard en ander kantoormateriaal. Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen, overige consumpties als blikjes frisdrank en versnaperingen kunt u uit de minibar nuttigen en worden achteraf verrekend. Ook diverse lunches (soep, luxe broodjes, frites, snacks) of speciale wensen als taarten/gebak kunnen wij voor u bij de lokale speciaalzaken bestellen. Wij denken graag met u mee om uw wensen te vervullen. Meebrengen van eigen consumpties is natuurlijk ook toegestaan.

Er is één toilet. U kunt op eigen terrein parkeren.

Door de vloerverwarming is het ook 's winters aangenaam vertoeven!