Nog niet zo lang geleden kochten wij onze boerderij uit 1880. Vanaf het begin werden we gegrepen door de ruimte, de weidse uitzichten, de rust en de natuur.  De vogels, de wolkenpartijen, de wind door de haren, wat een heerlijke plek! Een oase, noemden we het hier.

In het voorjaar komen de ooievaars en weidevogels terug uit verre streken. De grutto roept zijn eigen naam, de kluten en kieviten jagen roofvogels weg bij hun nest. Wat een mooi schouwspel. De bonte specht, de sperwer en buizerd zijn welkome gasten. Soms komt de bosuil 's nachts een kijkje nemen, herkenbaar aan zijn unieke roep. En tegen de avond komen de hazen over de hazenpaadjes terug uit het weiland. 

We kregen het verlangen om deze beleving met anderen te delen. Met mensen die zich even willen onttrekken aan de drukte van alle dag. Die willen genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft. Of die een rustige en inspiratievolle werk- of vergaderplek zoeken.

We hebben in 2020 een nieuwe schuur laten bouwen, langs de rand van ons perceel. De achterzijde hiervan hebben we gebouwd en ingericht als B&B en vergaderruimte en is vanaf januari 2023 beschikbaar om gasten te ontvangen.  

De oase is een plek waar je even tot rust kan komen, waar je nieuwe energie kunt ophalen. En waar je welkom bent! Wij hopen dat u zich ook welkom voelt en net zoals wij onder de indruk raakt van het moois van de Krimpenerwaard.